Přečtěte si recenze našich zákazníků!

Přestože je vznik vrásek přirozený proces, jejich množství a intenzitu můžeme výrazně ovlivnit. Jakmile se na tváři začnou objevovat jemné i hlubší mimické vrásky, nepravidelná struktura povrchu pleti nebo změny pigmentace, je důležité zaměřit se na důkladnou péči o naši pleť.

„Žena je tak stará, jak vypadá před snídaní.“ -  Sir William Howe britský generál 1729 - 1814

Abychom i ráno vypadli mladší a neodhadovali nám náš skutečný věk, máme k dispozici zbraně v boji proti vráskám v podobě produktů s bylinami z Tibetu.

Přečtěte si recenze zákazníků:

VYŽIVUJÍCÍ KRÉM NA OBLIČEJ NA VRÁSKY TIBETAN HERBSpaní Ilona

"Jeden z mých nejoblíbenějších krémů. Přiznám se, že jsem po prvním použití byla velmi příjemně překvapena. Nejenom, že má pleť ráno vypadala svěží a rozzářená, ale sjednotila se její barva a hluboké vrásky už tak netloukly do očí. Rychle se vstřebává a je nesmírně příjemný."

INTENZIVNÍ KOMPLEX NA POKOŽKU KOLEM OČÍ - paní Libuše

"Tento komplex je u nás v rodině velkým favoritem. Perfektně rozzáří oční okolí. A máme pocit my ženy, ale i muži v rodině, že zlepšuje pomačkaný vzhled (hlavně po ránu). Používám hlavně ráno a celý den se cítím skvěle. Výsledek je viditelný opravdu velmi brzy."

tibetan-small

 

JAK PRODUKTY TIBETAN HERBS FUNGUJÍ?

Základem receptury produktů Tibeten Herbs je legendární houba cordyceps. Cordyceps se pro své léčivé účinky používá více jak 2000 let v tradiční čínské medicíně, a to pro celkové posílení organismu a zpomalení stárnutí. Dalšími vzácnými látkami jsou výtažky ze šafránu, vilínu, aloe. Nesmí chybět omlazující vitamín E a hyaluronát sodný. 

Přípravky na obličej TIBETAN HERBS obsahující výtažky z cordycepsu:

  • zpomalují procesy stárnutí
  • urychlují procesy obnovení a regenerace
  • vyhlazují drobné vrásky
  • pomáhajízmírnit pigmentaci spojenou se stárnutím
  • podporují mládí buněk, udržují v nichrovnováhu vody
  • tlumí první příznaky vadnoucí pleti
  • urychlují tvorbu kolagenu

Můžete také využít naši kosmetickou anti-age kúru 7 KROKŮ PROTI STÁRNUTÍ!

tiande-tibetan

 

Affiliate program