Kvalitní spánek je základ zdraví

Průměrný člověk stráví spánkem 1/3 svého života. Během spánku naše tělo vylučuje toxické látky, regeneruje mozkové buňky a kožní tkáně, vylučuje důležité hormony. A především má spánek důležitý význam pro regeneraci centrálního nervového systému.

CO ALE DĚLAT, KDYŽ VÁS TRÁPÍ NESPAVOST?

Všechno souvisí se vším a pokud vás nekvalitní spánek trápí již delší dobu, měli byste zhodnotit váš režim dne. V našem blogu píšeme, proč nás nespavost může vyjít draho a jaké kroky podniknout pro to, aby náš spánek byl plnohodnotný.

Přečtěte si také náš článek "DESATERO PRO KVALITNÍ SPÁNEK", který naleznete ZDE.

Pokud trpíte nespavostí, můžete zkusit osvědčené podpůrné prostředky jako jsou doplňky stravy s bylinnými extrakty. A nezapomeňte tělu dodat patřičné minerály.


PO JAKÝCH PRODUKTECH SÁHNOUT PŘI PROBLÉMECH S NESPAVOSTÍ?

NÁPOJ S MEDUŇKOU A SRDEČNÍKEM
Bylinný nápoj, který pomůže se zklidnit, upraví produkci kortizolu, a tím pomáhá zlepšit kvalitu spánku.

Z recenzí zákazníků: "...objednala jsem napřed pár kusů na zkoušku, ale teď už mám doma zásobu na 2 měsíce. Velice kvalitní spánek a ráno jsem opravdu odpočatá. Žena která má problém večer vypnout hlavu, tak pro ni ideální." - paní Lenka


BYLINNÝ ČAJ Z NATĚ VRBOVKY
ÚZKOLISTÉ

Nasytí tělo energií a duševní pohodou. Dodává sílu při zvýšeném fyzickém a emočním stresu. Pomáhá při neklidném spánku a těžkosti usínání. Výrazně posiluje imunitu. Uklidňuje, snižuje úzkost a stres. Má detoxikační a protizánětlivý účinek. Příznivě působí na trávící soustavu.


CITROKALCEVIT
Při problémech se spánkem je žádoucí hlídat si hladinu hořčíku a vápníku v těle. Citrokalcevit představuje zdroj biologicky dostupného vápníku a má příznivý vliv na práci všech důležitých systémů těla.

Z recenzí zákazníků: "Tenhle doplněk stravy mám moc ráda, nejen že dodává vápník, skvěle odkyseluje a moje osobní zkušenost, že se mi i dobře usíná." - paní Michaela

tiande-spanek

 

PRO DEN PLNÝ ENERGIE

Pokud vás čeká náročný den, a vy potřebujete nakopnout, vyzkoušejte produkty, které vám dodají více energie! Jedná se zejména o denní vložku "Energie života", lahodný a osvěžující nápoj "Tonic 100 %" nebo doplněk Šousin s cordycepsem. Tyto produkty vám díky přírodním látkám pomohou zregenerovat síly a lépe se soustředit, zmírnit letargii a ospalost.

tiande-energie

 

Affiliate program