S TianDe do Turecka za luxusem a zábavou

V posledních letech nám situace s celosvětovou pandemií ztěžovala život v každém ohledu. Zdá se ale, že se pomalu vracíme k normálu, a že letos se s TianDe Team Travel podíváme do Turecka na zasloužený odpočinkový pobyt v luxusním hotelu. V roce 2022 totiž oslaví mezinárodní korporace TianDe 15 let své existence!

clanek_001

Pár zajímavostí o Turecku

Turecko, plným názvem Turecká republika, je stát ležící na dvou světadílech zároveň – v Asii a z menší části v jihovýchodní Evropě. Turecko hraničí na severovýchodě s Gruzií, na východě s Arménií, Ázerbájdžánem a Íránem, na jihovýchodě s Irákem a Sýrií.

Zajímavostí je také to, že jeho břehy omývají hned 3 různá moře. Z jihu je to Středozemní moře, ze západu Egejské moře a ze severu pak Černé moře.

Bohatá a zajímavá kultura Turecka je jednou z nejstarších na celém světě. Historicky zde žil národ Chetitů. Kdo chce věřit Biblické zprávě, šlo o potomky Cheta, Kanaánova syna, který byl zase potomkem Chama, Noemova syna, který přežil se svou rodinou potopu světa.

Historicky jsme měli s Turky trochu neshody. Zejména od 16. do 18. století, kdy probíhaly Osmansko-habsburské války a kdy Turci pronikli až na území dnešní Moravy. Poslední rakousko-turecká válka proběhla v letech 1787–1791, ve které se o vítězství postarali habsburský vojevůdce Laudon a budoucí vojevůdce Radecký.

Dnes je Turecko oblíbenou turistickou destinací, která nabízí návštěvníkům z celého světa jak historické pamětihodnosti, tak i luxus moderního světa.

Připravte se na jedinečnou SPA dovolenou

1. listopadu 2021 odstartovala nová promo akce s TianDe Team Travel. Cílem je odměnit naše spolupracovníky jedinečným zážitkem – dovolenou v Turecku s výraznou slevou, nebo přímo zdarma!

Naše společná dovolená proběhne od 12. do 17. června 2022. Zažijete opravdový kolotoč zábavy, ale i relaxaci a odpočinek s nejvyšší úrovní služeb v luxusním hotelu Titanic Deluxe Golf Belek.

clanek_002

Na co konkrétně se mimo jiné můžete těšit?

  • luxusní dovolená na pobřeží Středozemního moře
  • nezapomenutelné západy slunce na řece Besgoz s nádhernou panenskou přírodou
  • obrovské množství vodních aktivit v bazénech a aquaparku
  • dokonalá relaxace a klid v lázeňském centru s řadou relaxačních zón

Pokud chcete vyrazit s námi na tuto nezapomenutelnou jízdu, cena zájezdu se samostatným nákupem letenek je 1 000 €. Děti mají samozřejmě slevu. Náklady na celý zájezd je možné rozložit do splátek.

Patříte mezi naše prodejce? Zajímejte se o to, jak můžete získat 25%, 50% nebo dokonce 100% slevu na celý zájezd.

Nejste našimi prodejci, ale uvažujete o zvýšení svého příjmu? Seznamte se s cestou k úspěchu, po které TianDe vede začínající prodejce. Ze začátku může jít třeba jen o 15.000 Kč měsíčně. Ale využijete-li našeho jedinečného školicího systému formou webinářů či osobních setkání a vzdělávacích akcí, můžete velmi brzy uvažovat o nastartování úspěšné kariéry.

Dovolená v Turecku na náklady firmy se pak stane naprosto reálnou možností i pro Vás.

Affiliate program